Wandelroute Middelharnis – Sommelsdijk

0 / 5
Print
Prijs: GRATIS

Deze wandelroute door Middelharnis en Sommelsdijk staat garant voor een aantal gezellige uurtjes wandelen en tegelijkertijd genieten van een deel van het rijke landbouw- en visserijverleden van het eiland.

Op het kaartje vindt je naast ‘nummer 14′ het symbool van een museum. Het betreft hier het streekmuseum Goeree-Overflakkee (Kerkstraat 4 – 12, Sommelsdijk).

In 19 afdelingen wordt de geschiedenis van het Zuid-Hollandse eiland op overzichtelijke, en soms verrassende wijze, weergegeven. Proef de sfeer van lang vervlogen tijden en maak een tijdreis door tweeduizend jaar eilandgeschiedenis.

In het winkelcentrum tijdens de route vindt je een groot aanbod van winkels. Gezellige terrasjes vindt je vooral aan de sfeervolle haven en bijv. ook onderaan “D’n Diek”.

De folder van de wandelroute kunt u ook  hier  downloaden.

Veel plezier.

Plaats nieuwe beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alle winkels

Je vindt op deze website alle winkels, horeca en dienstverlening die zich gevestigd hebben in het City Center van Goeree-Overflakkee. Handig!

Alle voorzieningen

Ook de voorzieningen die wij je kunnen bieden kun je op deze website vinden. Zo weet je direct waar jij kunt parkeren, of je ov-chipkaart kunt opladen.

Alle activiteiten

De activiteiten die georganiseerd worden, staan ook op deze website. Zoek op evenementen en ontdek!