7camicie

0 / 5
Print

Ik ben Jeroen van der Welle, eigenaar van 7camicie Middelharnis. Mijn motto: ‘Iedereen kan hier een perfect passend business of casual overhemd kopen voor een eerlijke prijs’.

Italië is een prachtig land, rijk aan cultuur en historie. Niet alleen het weer en het eten is er geweldig, ze maken er ook geweldig mooie producten van buitengewoon hoge kwaliteit. Niet voor niets roept Italië bij veel mensen een positief gevoel op. Dit hoop ik met de Italiaanse designoverhemden van 7camicie ook bij u te bereiken. De formule 7camicie werd opgericht door David Hassan, een Italiaanse ondernemer die actief is in de sector van de pret-à-porter sinds 1977. In 2000 werd het eerste verkooppunt in Rome geopend. Door het grote succes hiervan, richtte de groep in 2001 het merk 7camicie op en opent het verschillende winkels in de stad Rome en start het met franchise.

Bij de collectie van 7camicie kunt u er vanuit gaan dat er altijd een passend overhemd tussenzit. In totaal bestaat de collectie uit 19 verschillende maten van XS t/m 6XL. Wanneer we voor u de perfecte pasvorm hebben gevonden noteren wij deze op uw klantenkaart en hoeft u bij eventuele vervolgaankopen niet persé meer te passen. Al uw aankopen worden tevens op uw klantenkaart  inclusief de juiste maat genoteerd. Om u te overtuigen van de perfecte pasvorm ga ik de uitdaging graag met u aan. Een heerlijke Italiaanse kop koffie staat voor u klaar !

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Gesloten Gesloten 10:00 - 17:30 10:00 - 17:30 10:00 - 17:30 10:00 - 21:00 10:00 - 17:00
  • Adres Westdijk 20
    3241 GV Middelharnis
facebook

Plaats nieuwe beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alle winkels

Je vindt op deze website alle winkels, horeca en dienstverlening die zich gevestigd hebben in het City Center van Goeree-Overflakkee. Handig!

Alle voorzieningen

Ook de voorzieningen die wij je kunnen bieden kun je op deze website vinden. Zo weet je direct waar jij kunt parkeren, of je ov-chipkaart kunt opladen.

Alle activiteiten

De activiteiten die georganiseerd worden, staan ook op deze website. Zoek op evenementen en ontdek!