Bijstand werkt samen

0 / 5
Print

Bijstand werkt samen is bedoeld om mensen met een (gedeeltelijke) Bijstandsuitkering zowel financieel als in natura als sociaal te ondersteunen in een beter en zinvoller leven.
De profielschets van mensen is niet op basis van opleiding, maar op basis van ervaringsdeskundigheid, interesse en competenties. De juiste match ontstaat door inlevingsvermogen, elkaar willen helpen, het belang van de ander hoger stellen dan het eigen belang.

Bijstand werkt samen doet er alles aan, om binnen de wettelijke kaders, het leven met een bijstandsuitkering dragelijker/zinvoller te maken.
Het principe van de participatiewet is positief: iedereen doet mee en levert een bijdrage aan de maatschappij. De gemeenten zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de Participatiewet. Gemeenten voeren uit op basis van haar eigen regeltjes, waarbij de ervaringsdeskundigheid van de betrokkenen niet of nauwelijks wordt gebruikt om tot maatwerk te komen. Bijstand werkt samen is gebaseerd op ervaringsdeskundigheid.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Gesloten Gesloten 01:00 - 05:00 01:00 - 05:00 01:00 - 05:00 01:00 - 05:00 01:00 - 05:00
  • Adres Zandpad 70
    3241 GZ Middelharnis

Plaats nieuwe beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alle winkels

Je vindt op deze website alle winkels, horeca en dienstverlening die zich gevestigd hebben in het City Center van Goeree-Overflakkee. Handig!

Alle voorzieningen

Ook de voorzieningen die wij je kunnen bieden kun je op deze website vinden. Zo weet je direct waar jij kunt parkeren, of je ov-chipkaart kunt opladen.

Alle activiteiten

De activiteiten die georganiseerd worden, staan ook op deze website. Zoek op evenementen en ontdek!