Brasserie Het Vingerling

0 / 5
Print

Brasserie ’t Vingerling heeft haar naam te danken aan de bijzondere locatie. Vingerling 23 is één van de prachtige monumentenpanden aan de jachthaven van Middelharnis. Zo dicht tegen het Haringvliet aan werd in de 16e eeuw besloten de havenkom te beschermen met een dam, ofwel een “vingerling”. Het pand werd vroeger gebruikt als opslagplaats voor vissersgerei. In 1991 werd het grondig gerestaureerd en omgetoverd tot Brasserie ’t Vingerling!

Zoekt u een rustig plekje om na drukke werkzaamheden bij te komen of wilt u een gezellig avondje uit ? U vindt het altijd in de Brasserie!

Ook dit jaar hebben wij een mooie vermelding in de Gault Millau van 11 punten én het Prijsplezier kenmerk gekregen !  De Michelin heeft ons weer beloond met een Bib Gourmand!

  • Adres Vingerling 23
    3241 EB Middelharnis

Plaats nieuwe beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alle winkels

Je vindt op deze website alle winkels, horeca en dienstverlening die zich gevestigd hebben in het City Center van Goeree-Overflakkee. Handig!

Alle voorzieningen

Ook de voorzieningen die wij je kunnen bieden kun je op deze website vinden. Zo weet je direct waar jij kunt parkeren, of je ov-chipkaart kunt opladen.

Alle activiteiten

De activiteiten die georganiseerd worden, staan ook op deze website. Zoek op evenementen en ontdek!