Brassière Bodyfashion

5.00 / 5
Print

Brassière Bodyfashion kunt u vinden op het Beneden Zandpad 7-D in Middelharnis en is de specialist van Goeree Overflakkee en omstreken op het gebied van lingerie en badmode.

Een beha koop je niet zomaar even, een vrouwenlichaam veranderd diverse keren tijdens haar leven. Denk maar aan pubertijd, zwangerschap, af en aankomen van gewicht, allemaal factoren waar je juiste beha en slip maat van afhankelijk zijn. Daardoor is het niet vanzelfsprekend dat je behamaat van een paar jaar geleden de zelfde is als je huidige behamaat. Belangrijk is, neem de tijd om een beha te passen, onze lingerie adviseuses nemen alle tijd voor u, en dragen beha’s aan die een meerwaarde voor uw lichaam en zelfvertrouwen creëren.

Wij nemen graag de tijd om u bij uw keuze te helpen. Uiteraard is uw partner ook welkom, de koffie staat altijd klaar!

U kunt bij ons o.a. terecht voor LingaDore, Mey, DKNY, Elomi, Fantasie, Freya, Panache, Syl, Ten Cate, Maryan Mehlhorn, LingaDore, Watercult, P.J. Salvage, Hue, Lords&Lillies, Vossen, Magic Bodyfashion, Cake Maternity (voedings BH’s) en Charmline.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Gesloten 13:00 - 17:00 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 21:00 09:30 - 17:00
 • Person Laura Baart
 • Adres Beneden Zandpad 7-D
  3241 GA Middelharnis
facebook
 • Tevreden klant

  Rating: 5 / 5

  Voordelen:

  Nadelen:

Plaats nieuwe beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alle winkels

Je vindt op deze website alle winkels, horeca en dienstverlening die zich gevestigd hebben in het City Center van Goeree-Overflakkee. Handig!

Alle voorzieningen

Ook de voorzieningen die wij je kunnen bieden kun je op deze website vinden. Zo weet je direct waar jij kunt parkeren, of je ov-chipkaart kunt opladen.

Alle activiteiten

De activiteiten die georganiseerd worden, staan ook op deze website. Zoek op evenementen en ontdek!