Drukkerij Gebr. De Waal B.V.

0 / 5
Print

Ruim 80 jaar jong en springlevend

Het weekblad Eilanden-Nieuws werd opgericht in 1928 met als doelstelling bijbels gefundeerd nieuws te brengen, gegrond op de gereformeerde belijdenisgeschriften.

Decennialang werd hier inhoud aan gegeven in de vorm van een twee keer per week verschijnend abonnementenblad, wat elke dinsdag en vrijdag een gevarieerd aanbod aan nieuws en achtergronden bracht en brengt over kerkelijke, politieke en maatschappelijke ontwikkelingen, wat op zich al een bron van kleine geschiedschrijving van Goeree-Overflakkee was en is.

Daarnaast werd en wordt aandacht besteed aan verenigings- en bedrijvennieuws, jubilea en ongelukken en/of calamiteiten. Al met al een blad dat door de jaren dè belangrijkste bron van streeknieuws is voor de inwoners van Goeree-Overflakkee en velen daarbuiten.
Kenmerkend is dat naast het grote ook het kleine nieuws, dat vele (oud)Flakkeeënaars direct raakt, wordt gebracht.

De krant komt dinsdag uit met een gratis huis-aan-huis uitgave in een oplage van 22.000 exemplaren en wordt door een eigen bezorgerkorps op Goeree-Overflakkee bezorgd.

Op vrijdag verschijnt er een abonnementen uitgave met een oplage van ruim 6.300 exemplaren.

  • Adres Langeweg 13
    Postbus 8
    3240 AA MIDDELHARNIS
facebook

Plaats nieuwe beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alle winkels

Je vindt op deze website alle winkels, horeca en dienstverlening die zich gevestigd hebben in het City Center van Goeree-Overflakkee. Handig!

Alle voorzieningen

Ook de voorzieningen die wij je kunnen bieden kun je op deze website vinden. Zo weet je direct waar jij kunt parkeren, of je ov-chipkaart kunt opladen.

Alle activiteiten

De activiteiten die georganiseerd worden, staan ook op deze website. Zoek op evenementen en ontdek!