Berg & Berg

0 / 5
Print

Welkom bij woonwinkel Berg&Berg in Middelharnis. De Berg&Berg woonwinkel in Middelharnis maakt sinds 1 oktober 2016 deel uit van de Berg en Berg formule. Hiervoor was de winkel aan het Gedempte Kanaal 105 in Middelharnis bekend onder de naam Het Binnenhuis. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten woningtextiel van verschillende grote merken, zoals bijvoorbeeld Bonaparte, Luxaflex en Kobe. Wij zijn experts op het gebied van vloeren, wand- en raambekleding. Vragen over woninginrichting kunt u zowel in onze winkel als online stellen.

Onze woonwinkel onderscheidt zich van anderen door zijn persoonlijk advies en mogelijkheden van maatwerk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een van onze adviseurs thuis in Middelharnis (of omgeving) te ontvangen voor een vrijblijvend interieuradvies. Naast ons advies blinken wij ook uit in maatwerk. Gordijnen, vloeren en bijvoorbeeld karpetten worden naar uw wens afgeleverd. Medewerkers van onze woonwinkel komen, indien gewenst, bij u thuis de maten opnemen. Bij ons is de klant nog koning en dat merkt u! Wij zien u graag een keer terug in onze woonwinkel in Middelharnis.

Wij werken veel in de omliggende plaatsen, zoals:
Middelharnis, Ouddorp en Dirksland en alle overige omliggende plaatsen.

Laat u inspireren in onze woonwinkel

Samen met 58 andere Binnenhuisadviseurs is Berg&Berg de grootste interieur specialist van Nederland. Berg&Berg biedt daarom de meest uitgebreide collectie op het gebied van woningtextiel. Kom naar onze showroom en profiteer van ons gratis interieuradvies.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Gesloten Gesloten 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 17:30 09:30 - 21:00 09:30 - 17:00

Alle winkels

Je vindt op deze website alle winkels, horeca en dienstverlening die zich gevestigd hebben in het City Center van Goeree-Overflakkee. Handig!

Alle voorzieningen

Ook de voorzieningen die wij je kunnen bieden kun je op deze website vinden. Zo weet je direct waar jij kunt parkeren, of je ov-chipkaart kunt opladen.

Alle activiteiten

De activiteiten die georganiseerd worden, staan ook op deze website. Zoek op evenementen en ontdek!