K’dootje

0 / 5
Print

K-Dootje is een leuke winkel die gerund wordt door cliënten van Sjaloom Zorg. Het gaat om mensen met een lichamelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel die als vorm van dagbesteding tal van zelfgemaakte artikelen produceren, verpakken en verkopen. In onze gezellige en sfeervolle winkel in winkelcentrum D’n Diek in Middelharnis vindt u een groot assortiment brocante, woonaccessoires, decoraties, cadeauartikelen en zelfgemaakte handwerkproducten. Bij een bezoek aan K-Dootje ziet u ook hoe deze mooie en handige producten door de cliënten zelf gemaakt worden. Kortom, K-Dootje is een bijzondere winkel met bijzondere mensen. Zij zijn trots op alles wat zij maken en verkopen en als u gezellig gaat shoppen of als u op zoek bent naar een origineel cadeautje of iets leuks voor uzelf, dan raden wij u van harte aan om in onze winkel langs te komen.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Gesloten 13:00 - 16:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 17:00 10:00 - 20:30 10:00 - 17:00
  • Person Dhr. P. Goedhart
  • Adres Westdijk 25-27
    3241 GT Middelharnis
facebook

Plaats nieuwe beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alle winkels

Je vindt op deze website alle winkels, horeca en dienstverlening die zich gevestigd hebben in het City Center van Goeree-Overflakkee. Handig!

Alle voorzieningen

Ook de voorzieningen die wij je kunnen bieden kun je op deze website vinden. Zo weet je direct waar jij kunt parkeren, of je ov-chipkaart kunt opladen.

Alle activiteiten

De activiteiten die georganiseerd worden, staan ook op deze website. Zoek op evenementen en ontdek!