Kelluf Kleertjes

0 / 5
Print

Welkom bij Kelluf Kleertjes.

Eind december is Anja’s mode op d’n Diek met haar winkel gestopt.  Wij gaan door met het verkopen van baby/kinderkleding onder de naam ‘Kelluf Kleertjes’!

Vanaf 20 januari hopen wij u te mogen ontmoeten in de geheel vernieuwde winkel met nieuwe merken en diverse nieuwe accessoires.

Een nieuwe start, een nieuwe look, een nieuw concept in een vertrouwde omgeving.

De kleding die wij gaan verkopen is te verkrijgen in de maten 44 t/m 116. De merken die we hebben gekozen staan allen bekend om het fijne draagcomfort en de goede kwaliteit.

Comfort is zeker bij baby’s erg belangrijk en daar is rekening mee gehouden in de keuze van de merken. Ook heeft de winkel een iets hippere uitstraling gekregen en dat is ook weer terug te zien in het assortiment.

We krijgen ook veel leuke accessoires van o.a. de bekende merken Done by Deer en Sophie de Giraf, zeer geschikte artikelen om bijvoorbeeld als kraamcadeau te geven. Uiteraard pakken we dit feestelijk voor u in.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
- - 08:30 - 17:30 08:30 - 17:30 08:30 - 17:00 08:30 - 20:00 08:30 - 17:00
  • Person Mirjam Lodeizen-de Wit
  • Adres Westdijk 35-37
    3241 GT Middelharnis
facebook

Plaats nieuwe beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alle winkels

Je vindt op deze website alle winkels, horeca en dienstverlening die zich gevestigd hebben in het City Center van Goeree-Overflakkee. Handig!

Alle voorzieningen

Ook de voorzieningen die wij je kunnen bieden kun je op deze website vinden. Zo weet je direct waar jij kunt parkeren, of je ov-chipkaart kunt opladen.

Alle activiteiten

De activiteiten die georganiseerd worden, staan ook op deze website. Zoek op evenementen en ontdek!