Keyzer Shoes en Trends

0 / 5
Print

Keyzer Shoes & Trends is een moderne winkel in shoefashion met een compleet aanbod van kwaliteitsmerken in dames- heren en kinderschoenen, gevestigd op “winkelcentrum D`N DIEK” te Middelharnis.

De winkel is in het voorjaar van 2008 weer helemaal verbouwd, zowel interieur als exterieur zijn up to date en klaar voor de toekomst. Tevens is de naam “ Keyzer schoenmode” veranderd in “Keyzer Shoes & Trends”, dit om aan te geven dat het sortiment is uitgebreid met een collectie tassen en andere modeaccessoires volgens de allerlaatste modetrends.

De zaak bestaat al langer dan 80 jaar en 3 generaties hebben er door constante vernieuwing en aanpassing van uitstraling en collecties voor gezorgd dat ze een begrip is in de wijde omgeving die garant staat voor mode, service en topkwaliteit. De collecties worden constant vernieuwd en ieder modeseizoen staat er weer een complete collectie van kwaliteitsmerken waarin voor iedere smaak en voettype wel iets te vinden is. Natuurlijk een grote collectie young fashion volgens de laatste modetrends, maar er is nog veel meer.

Bij de uitgebreide kinderschoenencollectie wordt veel aandacht besteed aan het meten van de voeten en wordt nauwkeurig gekeken of de schoenen goed passen. Er is een grote collectie schoenen in modisch comfort met verschillende wijdtematen, en met schoenen en sandalen die geschikt zijn voor uw eigen steunzool of podologen zooltjes.

Dus we hopen u snel te kunnen begroeten

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Gesloten 13:00 - 17:00 09:00 - 17:30 09:00 - 17:30 09:00 - 17:30 09:00 - 21:00 09:00 - 17:00
  • Person Adnes Keyzer
  • Adres Westdijk 18
    3241 GV Middelharnis
facebook

Plaats nieuwe beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alle winkels

Je vindt op deze website alle winkels, horeca en dienstverlening die zich gevestigd hebben in het City Center van Goeree-Overflakkee. Handig!

Alle voorzieningen

Ook de voorzieningen die wij je kunnen bieden kun je op deze website vinden. Zo weet je direct waar jij kunt parkeren, of je ov-chipkaart kunt opladen.

Alle activiteiten

De activiteiten die georganiseerd worden, staan ook op deze website. Zoek op evenementen en ontdek!