Saers Brillen en Contactlenzen

0 / 5
Print

Met een groot aantal monturen op voorraad is de collectie brillen van Saers Optiek in Middelharnis zeer uitgebreid te noemen. We selecteren onze monturen op basis van design en kwaliteit. Daardoor vindt u veel gerenommeerde merken terug in onze winkel, want deze staan vaak garant voor precies die twee criteria: een onderscheidend design en een uitmuntende kwaliteit.

 

U vindt in onze collectie modieuze monturen die een breed publiek aanspreken en inmiddels een vaste plek in de brilmode hebben verworven. Liever iets exclusievers? Misschien is LINDBERG iets voor u. Dit Scandinavische brillenmerk maakt monturen en zonnebrillen die opvallen op een subtiele manier door de tijdloze klasse die ze uitstralen. De materialen waarvan de monturen gemaakt zijn (waaronder buffelhoorn), zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Elk montuur is uniek en er is veel ruimte om uw bril te personaliseren.

 

Ook het Franse Henry Jullien en het sympathieke Kosby & Son behoren tot onze favorieten. Het liefst zouden we alle merken afgaan. Uiteindelijk gaat het echter niet om onze favoriet, maar die van u! Bovendien kunnen we u nog beter laten zien dan vertellen wat er zo bijzonder is aan onze brillen. Kom daarom gerust eens kijken bij Saers Optiek in Middelharnis welke brillen u aanspreken, wij kunnen u desgewenst van advies voorzien.

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
- Gesloten 09:00 - 05:30 09:00 - 05:30 09:00 - 17:30 Gesloten tussen 17:30 - 18:00 09:00 - 17:00
  • Person Sander Kleiweg
  • Adres Zandpad 8a
    3241 GX Middelharnis
facebook

Plaats nieuwe beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alle winkels

Je vindt op deze website alle winkels, horeca en dienstverlening die zich gevestigd hebben in het City Center van Goeree-Overflakkee. Handig!

Alle voorzieningen

Ook de voorzieningen die wij je kunnen bieden kun je op deze website vinden. Zo weet je direct waar jij kunt parkeren, of je ov-chipkaart kunt opladen.

Alle activiteiten

De activiteiten die georganiseerd worden, staan ook op deze website. Zoek op evenementen en ontdek!