Sporthuis De Bont

0 / 5
Print

Sporthuis de Bont is al vanaf 1985 dé sportspeciaalzaak op Goeree Overflakkee. Met 280 m² winkeloppervlakte bieden wij u een ruime, diverse collectie sportkleding en sportartikelen. Niets is zo gezond en leuk als sporten!

Daar hoort natuurlijk mooie en hoogwaardige sportkleding bij die u bij ons in de sportwinkel vindt. Of u nu op zoek bent naar trendy sportkleding voor voetbal, tennis, fitness, ski, skaten, wandelen of wat al niet meer, bij sporthuis de Bont bent u aan het juiste adres.

Een complete ski uitrusting of een sportoutfit voor de schoolgym, wij helpen u graag. Tevens beschikt Sporthuis de Bont over een 24 uursservice betreffende het bespannen van rackets en ski onderhoud. (GRATIS parkeren achter de winkel). Voor een professioneel advies staan de medewerk(st)er(s) van Sporthuis de Bont ten alle tijden voor u klaar!

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Gesloten Gesloten Gesloten van 12 tot 13 uur Gesloten van 12 tot 13 uur Gesloten van 12 tot 13 uur Gesloten van 12 tot 13 uur 09:00 - 17:00
  • Adres Westdijk 36
    3241 GV Middelharnis
facebook

Plaats nieuwe beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alle winkels

Je vindt op deze website alle winkels, horeca en dienstverlening die zich gevestigd hebben in het City Center van Goeree-Overflakkee. Handig!

Alle voorzieningen

Ook de voorzieningen die wij je kunnen bieden kun je op deze website vinden. Zo weet je direct waar jij kunt parkeren, of je ov-chipkaart kunt opladen.

Alle activiteiten

De activiteiten die georganiseerd worden, staan ook op deze website. Zoek op evenementen en ontdek!